Wematter expanderar återförsäljarnätverket med 3D BGPRINT till den bulgariska marknaden

David Boström3D-printing, PartnerLeave a Comment

Wematter partners with 3DBGPrint

Från vänster till höger: Ivaylo Bilalov, 3D Print specialist på 3D BGPRINT, Robert Kniola, grundare och vd på Wematter, Yordan Angelov, ägare,  vd och medgrundare på 3D BGPRINT, Petar Angelov, 3D Print specialist och Georgi Tolev, medgrundare och operativ chef på 3D BGPRINT.

– Tillgängliggör ekosystem med SLS 3D-skrivaren Gravity i Bulgarien, Rumänien och Grekland

Svenska 3D-skrivartillverkaren Wematter, som erbjuder avancerad SLS-teknik i en användarvänlig hård- och mjukvarulösning, skriver avtal med den bulgariska återförsäljaren 3D BGPRINT. Avtalet möjliggör för denna återförsäljare att erbjuda SLS 3D-skrivaren Gravity i Bulgarien, Rumänien och Grekland.

Avtalet innebär att Wematter kommer kunna, via 3D BGPRINT, distribuera SLS 3D skrivaren Gravity på en, för bolaget, helt ny marknad tillsammans med en erfaren återförsäljare. 3D BGPRINT breddar genom avtalet sitt sortiment med en SLS 3D-skrivare för kunder som eftersöker högkvalitativa utskrifter i en snabb och användarvänlig miljö.

“Vi uppskattar att 3D BGPRINT nu växlar upp, satsar på SLS-tekniken och ser möjligheterna med Wematter som komplett systemleverantör. 3D BGPRINT värderar vårt innovationsdriv och att vi är ett snabbväxande bolag med ett unikt systemerbjudande inom 3D-printingbranschen. Detta gör oss stolta och vi ser fram emot att utveckla samarbetet!”, säger Robert Kniola, grundare och vd på Wematter.

”Att Wematter är ett svenskt företag är verkligen ett tecken på kvalitet ur vår synvinkel. Vi ser mycket potential i hur vi kan utveckla vår AM-verksamhet tillsammans, särskilt då Wematter tillhandahåller många olika SLS-material. För oss är 3D-skrivaren Gravity väldigt lätt att använda jämfört med system från andra leverantörer och vi gillar hur återvinning är en stor del av hela ekosystemet”, säger Yordan Angelov, ägare,  vd och medgrundare av 3D BGPRINT.

Om 3D BGPRINT

3D BGPRINT är officiell representant för flera av de ledande tillverkarna av 3D-skrivare och material i Europa. De erbjduer utbildnings- och utställningscenter och eget 3D-LAB för att utforska olika tekniker som FDM, SLA, LCD, PolyJet och SLS. Bolaget är helt fokuserat på 3D-teknikutveckling, försäljning, tillverkning och 3D-utskrift. Bolaget erbjuder även underhåll och reparation av olika 3d-skrivare samt tjänster inom 3D-skanning, 3D-design och modelleringstjänster, förfining av 3D-printade delar och produktdesign. Läs mer om dem på www.3dbgprint.com

Om Wematter AB (publ)

Svenska 3D-skrivartillverkaren Wematter tillgängliggör avancerad industriell teknik i en användarvänlig helhetslösning, med både hård- och mjukvara. Det gör att kunder kan producera exempelvis motorsågar, benproteser och robotarmar direkt där behovet finns. Genom fokus på användarvänlighet sparar man arbetstid och investeringsbarriärer. 3D-skrivarlösningen sänker trösklarna för användandet på plats i kundens kontors-, tillverknings-, och utvecklingsmiljöer och skapar därmed nya kommersiella möjligheter.

Wematter-teamet

Presskontakt

Tanja Persson
+46 (0) 736 -786 382
press@wematter.se

Ladda ned mediakit

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.