Wematter Gravity SLS

Världsledande 3D-skrivarteknik – Utskrifter som håller

Nu kan du printa färdiga produkter med SLS-kvalité utan krav på pulverrum, dedikerad personal och komplexa inställningar. 3D-printade komponenter från Wematter Gravity har samma hållfasthet som formsprutning och kan ersätta både fräst aluminium och verktygsinvesteringar. Styrkan med additiv tillverkning med hållfastheten från konventionell tillverkning.

När Wematter grundades fanns det en tydlig ambition med att ta fram ett system som är lika enkelt att hantera som FDM-skrivare, med samma möjligheter som SLS med jämförbar hållfasthet med konventionell tillverkning. Resultatet är Wematter Gravity en SLS 3D-skrivare som producerar komponenter med produktionskvalité med en unik pulverhantering som möjliggör tillverkning på kontoret.

Kontakta mig Läs merSLS-tillgängligt för alla

För första gången någonsin finns det ett SLS-system anpassat för den breda massan. Wematter Gravity SLS 3D-skrivare är CE-märkt för kontorsbruk, sjukhusmiljö, labb eller verkstan.

Det innebär att det inte ställs några krav på dedikerad personal, inga investeringar i infrastruktur och framförallt ingen komplex pulverhantering. Tänk att det enda som behövs är att koppla in internet och ett vanligt 230 V-uttag, installationen går på ett ögonblick. För första gången någonsin i 3D-skrivarhistorien behövs ingen inert skyddsgas, ingen trefas på 7 kW, ingen dedikerad kylare, ingen komplex ventilation och inte heller något utsug.

Det enda som behövs för att komma igång med SLS-utskrifter på kontoret är en Wematter Gravity SLS 3D-skrivare.Gravity produktbroschyr

Ladda ned pdf

Skicka nedladdningslänk till:

I want to receive news and offers from Wematter

Wematter Gravity

GRAVITY

Den enda maskinen i sitt slag. En stickpropp. Samma fördelar som SLS, men med starkare egenskaper.

Wematter Cloud

CLOUD-TJÄNST

Ingen programvara eller kraftfull dator krävs.  Använd istället kraften av tusentals datorer och skapa framtidens 3D-utskrifter.
Wematter Service

SERVICE

Du behöver inte tänka på service, att material är slut eller stillestånd när det verkligen gäller. Vi tänker på allt, för att du ska kunna fokusera på det viktiga: Att skapa.

Unik pulverförpackning för pulverfritt kontor

Den absolut största nackdelen med en pulverbädds 3D-skrivare (SLS) är pulverhanteringen. Det har vi på Wematter löst med en väldigt enkel lösning där du fyller på pulver med vår patenterade pulverförpackning.

Ta upp förpackningen, placera i öppningen och vrid runt. Enklare kan det inte bli.


3D utskriftAnvändaren i fokus

SLS-3D-utskrifter som är enkla att få fram. Wematter sätter användaren och enkelheten i fokus, vi vet att ett enkelt och användarvänligt system är mest kostnadseffektivt i längden.

Kontakta oss

Exempel på 3D-utskrifter


Wematter Stacker

Producera slutprodukt direkt

Vi hjälper dig att packa in 3D-utskrifterna med vår molntjänst. Våra egenutvecklade smarta algoritmer hanterar flera 3D-objekt samtidigt och paketerar dem så tätt som möjligt. Du får dina utskrifter snabbare och effektiviteten ökar samtidigt som det går åt mindre pulver i processen.

Kontakta oss

Hyra 3D-skrivare?

Tänk att enbart betala för de utskrifter du behöver. Med Wematter hyr du en 3D-skrivare och vi tänker på resten. Du behöver inte tänka på kostnader för maskin, service eller installation. Du får dessutom fria uppdateringar, lägre belastning på likviditeten och bekymmersfri leverans. Hör av dig så berättar vi gärna mer om alla fördelar.

Kontakta oss

3D-utskrift eller 3D-skrivare

Vanliga frågor och svar

Är det en egenutvecklad 3D-skrivare?
Ja, helt och hållet! Varenda skruv, varenda programkod och varenda liten detalj har vi utvecklat helt och hållet själva. Dessutom tillverkar vi skrivarna med hjälp av våra 3D-skrivare som skriver ut delar till våra 3D-skrivare som skriver ut delar till våra 3D-skrivare som…

Vad gör er unika?
Vår 3D-skrivare som kan leverera höghållfasta detaljer i kontorsmiljö, vår unika molnlösning, vår affärsmodell och vårt tekniska kunnande om plastkonstruktion och materialexpertis.

Vilka är era kunder?
Vi vänder oss framförallt till mekanikkonsultföretag med inhouse-utveckling och producerande företag med specialiserade mekaniska produkter med stort inslag av plast. Jobbar du på ett sådant företag? Ring oss direkt så bjuder vi på kaffe!


Kontakta oss för att veta mer!

Vill du veta mer om vår 3D-skrivare och vad vi kan erbjuda dig?

Vi är ett världsunikt bolag med en lika unik 3D-skrivare. Vi har en vision där våra kunder kan producera färdiga produkter på kontoret, i förrådet, i verkstan och på industrigolvet med våra maskiner.

Med laserprecision och smarta algoritmer kan vi bygga 3D-utskrifter med samma hållfasthet som plastdetaljer tillverkade med formsprutning med skillnaden att du får fram detaljen på timmar istället för veckor.

Kontakta oss redan idag för att boka ett möte för demonstration eller för att få mer information om Gravity och vårt ekosystem för additiv tillverkning på kontoret.

Klicka dig vidare till Om oss för att läsa mer om vilka vi är eller kontakta oss direkt:

Det är helt okej att ställa en fråga!

Anmäl intresse

  • Vi söker framförallt mekanikkonsultbolag med in-house utveckling och produktägande företag med plastdetaljer i sina produkter.