Wematter Gravity

Wematter Gravity

Världens starkaste 3D-utskrifter för serietillverkning med AM-teknologi.

    • Stora utskrifter med laserprecision.
    • SLS-kvalité med starkare egenskaper
    • Förberedd för serietillverkning med hög kapacitet.
Reservera Läs mer

Eller ladda ner broschyren om Wematter Gravity här.Stor byggvolym

Med en byggvolym på 300 x 300 x 300 mm kan du skriva ut stora utskrifter eller många små.

Wematter Gravity bygger allt i polymerpulver, lager för lager, och kräver då ingen stödstruktur. Det gör att du kan producera med hög kapacitet utan att vara beroende av servicebyråer.


3D-utskrift eller 3D-skrivare
Wematter Gravity

GRAVITY

Den enda maskinen i sitt slag, en enda stickpropp och du får samma fördelar som SLS men med starkare egenskaper.

Wematter Cloud

CLOUD-TJÄNST

Ingen programvara krävs, ingen kraftfull dator utan ta hjälp av kraften från tusentals datorer för att skapa framtidens 3D-utskrifter.
Wematter Service

SERVICE

Tänk att slippa serviceplaner, slut på material eller stillestånd precis när du behöver din leverans. Vi fixar allting genom vår uthyrningstjänst.

Starkast på kontoret

Med fiberförstärkta industriplaster, kontrollerat klimat och avancerade algoritmer i molnet kan vi erbjuda världens starkaste 3D-utskrifter på kontoret.

Kontakta oss

Alt Text
Wematter Stacker

Produktion i 3D-skrivare

Med Wematter  kan du producera slutprodukter direkt, vi hjälper dig att packa in 3D-utskrifterna med vår molntjänst. Vi har utvecklat smarta algoritmer som tar flera olika 3D-objekt och lägger in dem så tätt som möjligt i maskinen för att du ska få dina utskrifter så snabbt som möjligt, dessutom ökar effektiviteten och det går åt mindre pulver i processen.

Kontakta oss

3D-utskrift eller 3D-skrivare?

Tänk att enbart betala för de utskrifter du behöver och inte för maskin, service och installation. Med Wematter hyr du en 3D-skrivare och vi sköter resten. Fria uppdateringar, lägre belastning på likviditeten och bekymmersfri leverans är några av fördelarna.

Kontakta oss

3D-utskrift eller 3D-skrivare

Frågor och svar

Ja, helt och hållet! Varenda skruv, varenda programkod och varenda liten detalj har vi utvecklat helt och hållet själva. Dessutom tillverkar vi skrivarna med hjälp av våra 3D-skrivare som skriver ut delar till våra 3D-skrivare som skriver ut delar till våra 3D-skrivare som…
Vår 3D-skrivare som kan leverera höghållfasta detaljer i kontorsmiljö, vår unika cloudlösning, vår affärsmodell och vårt tekniska kunnande om plastkonstruktion och materialexpertis.
Vi vänder oss framförallt till mekanikkonsultföretag med inhouse-utveckling och producerande företag med specialiserade mekaniska produkter med stort inslag av plast. Jobbar du på ett sådant företag? Ring oss direkt så bjuder vi på kaffe!

Kontakta oss för att veta mer!

Vill du veta mer om vår 3D-skrivare och vad vi kan erbjuda dig?

Vi är ett världsunikt bolag med en lika unik 3D-skrivare och vi har en vision där våra kunder kan producera färdiga produkter på kontoret, förrådet, verkstan och industrigolvet med våra maskiner.

Med laserprecision och smarta algoritmer kan vi bygga 3D-utskrifter med samma hållfasthet som plastdetaljer tillverkade med formsprutning med skillnaden att du får fram detaljen på timmar istället för veckor.

Kontakta oss redan idag så kanske just du och ditt företag kan ansluta sig till våra hängivna pilotkunder som får möjligheten att påverka och utforma framtidens 3D-skrivare redan idag.

Anmäl intresse

  • Vi söker framförallt mekanikkonsultbolag med in-house utveckling och produktägande företag med plastdetaljer i sina produkter.