Wematter Gravity

Wematter Gravity SLS

Världsledande teknik – Utskrifter som håller

Med materialkunskaper utöver det vanliga kan du tillverka komponenter med hög prestanda och grym hållbarhet. Integrerad pulverhantering bidrar till mindre avfall och ökad effektivitet.

Wematter Gravity  är ett unikt svenskutvecklat produktionssystem med additiv tillverkning i fokus. 3D-skrivare, mjukvaror i molnet, materialkassetter och processer. Allt framtaget för att jobba tillsammans, skapar världens starkaste 3D-utskrifter.

Kontakta mig Läs mer

Ladda ner broschyren om  Wematter Gravity.
Stor byggvolym

Med en byggvolym på 300 x 300 x 300 mm kan du skriva ut en stor utskrift eller många små.

Wematter Gravity använder polymerpulver och bygger lager för lager, vilket inte kräver stödstruktur. Du kan producera med hög kapacitet utan att vara beroende av servicebyråer.


3D-utskrift eller 3D-skrivare
Wematter Gravity

GRAVITY

Den enda maskinen i sitt slag. En stickpropp. Samma fördelar som SLS, men med starkare egenskaper.

Wematter Cloud

CLOUD-TJÄNST

Ingen programvara eller kraftfull dator krävs.  Använd istället kraften av tusentals datorer och skapa framtidens 3D-utskrifter.
Wematter Service

SERVICE

Du behöver inte tänka på service, att material är slut eller stillestånd när det verkligen gäller. Vi tänker på allt, för att du ska kunna fokusera på det viktiga: Att skapa.

Unik pulverförpackning

Du fyller enkelt på Wematter Gravity med vår patenterade pulverförpacking.

Ta upp förpackningen, placera i öppningen och vrid runt. Gravity tömmer förpackningen på bara några sekunder.


3D utskrift
Wematter Stacker

Starka & flexibla

SLS utskrifter som både är starka och flexibla. Vår process i kombinaton med vårt material skapar något unikt. 3D-utskriften går att böja och sedan gå tillbaka till sin ursprungliga form, utan att spricka.

Kontakta oss

Exempel på 3D-utskrifter


Wematter Stacker

Producera slutprodukt direkt

Vi hjälper dig att packa in 3D-utskrifterna med vår molntjänst. Våra egenutvecklade smarta algoritmer hanterar flera 3D-objekt samtidigt och paketerar dem så tätt som möjligt. Du får dina utskrifter snabbare och effektiviteten ökar samtidigt som det går åt mindre pulver i processen.

Kontakta oss

Hyra 3D-skrivare?

Tänk att enbart betala för de utskrifter du behöver. Med Wematter hyr du en 3D-skrivare och vi tänker på resten. Du behöver inte tänka på kostnader för maskin, service eller instalation. Du får dessutom fria uppdateringar, lägre belastning på likviditeten och bekymmersfri leverans. Hör av dig så berättar vi gärna mer om alla fördelar.

Kontakta oss

3D-utskrift eller 3D-skrivare

Frågor och svar

Ja, helt och hållet! Varenda skruv, varenda programkod och varenda liten detalj har vi utvecklat helt och hållet själva. Dessutom tillverkar vi skrivarna med hjälp av våra 3D-skrivare som skriver ut delar till våra 3D-skrivare som skriver ut delar till våra 3D-skrivare som…
Vår 3D-skrivare som kan leverera höghållfasta detaljer i kontorsmiljö, vår unika cloudlösning, vår affärsmodell och vårt tekniska kunnande om plastkonstruktion och materialexpertis.
Vi vänder oss framförallt till mekanikkonsultföretag med inhouse-utveckling och producerande företag med specialiserade mekaniska produkter med stort inslag av plast. Jobbar du på ett sådant företag? Ring oss direkt så bjuder vi på kaffe!

Kontakta oss för att veta mer!

Vill du veta mer om vår 3D-skrivare och vad vi kan erbjuda dig?

Vi är ett världsunikt bolag med en lika unik 3D-skrivare. Vi har en vision där våra kunder kan producera färdiga produkter på kontoret, i förrådet, i verkstan och på industrigolvet med våra maskiner.

Med laserprecision och smarta algoritmer kan vi bygga 3D-utskrifter med samma hållfasthet som plastdetaljer tillverkade med formsprutning med skillnaden att du får fram detaljen på timmar istället för veckor.

Kontakta oss redan idag så kanske just du och ditt företag kan ansluta er till våra hängivna pilotkunder som får möjligheten att påverka och utforma framtidens 3D-skrivare.

Klicka dig vidare till Om oss för att läsa mer om vilka vi är eller kontakta oss direkt:

    • info@wematter.se
    • 013 560 33 00
    • Wematter
    • Datalinjen 3B, 58330 Linköping

Det är helt okej att ställa en fråga!

Anmäl intresse

 • Vi söker framförallt mekanikkonsultbolag med in-house utveckling och produktägande företag med plastdetaljer i sina produkter.