Mjukvaruutvecklare inom inbyggda system till vår 3D-skrivare sökes!

Vi söker erfaren mjukvaruutvecklare som vill vara med och utveckla världens bästa 3D-skrivare!

Är du trött på att programmera högprecisionsvapen? Vill du arbeta i en organisation där din insats räknas varje dag? Har du fastnat i ekorrhjulet och vill hellre vara en del av en föränderlig miljö där DU har möjlighet att påverka? Då är det hos oss du ska jobba!

Som mjukvaruutvecklare inom inbyggda system på Wematter kommer du att få insyn i helheten! Du får ta ansvar, vara kreativ och komma med input. Ditt jobb kommer verkligen att göra skillnad för företaget som helhet och vi värderar dina kunskaper högt!

Du jobbar med själva hjärtat i våra maskiner; din mjukvara styr lasern, värmeregleringen, motor och luftsystemen i vår plattform. Det innebär att du tillsammans med teamet har ansvar för att vidareutveckla mjukvaran samt påverka hårdvaran i Wematters inbyggda system.

Rollen innefattar arbete med hårdvarunära programmering men även stödprogramvara. Idag använder vi två plattformar, en Linuxbaserad för kommunikation och datahantering samt en egen realtidsplattform som kör på en ARM Cortex-M7-baserad hårdvara.

DIN PROFIL

Värdesätter du följande?

 • En miljö där dina idéer och förslag tas på allvar
 • En arbetsplats där du kan växa och utvecklas tillsammans med företaget
 • Ha kul på jobbet
 • Att vara en del av en nyfiken och kompetent arbetsgrupp
 • Frihet under ansvar

Vi vill att du har:

 • Goda kunskaper i C++
 • Goda kunskaper i C
 • Erfarenhet av inbyggda system
 • Erfarenhet av integration och test på hårdvara
 • Förmåga att kunna jobba iterativt och målfokusera
 • Har civilingenjörsutbildning från C-, D-,MT- , IP-,IT-, U-linjen eller liknande.

I dina arbetsuppgifter ingår:

 • Utveckla mjukvaran i kanske världens mest avancerade 3D-skrivarplattform
 • Design och implementation av ny funktionalitet som möter våra kunders krav.
 • Jobba nära hårdvaran, i vårt labb och på våra prototyper

Din passion för startups, inbyggda system, hårdvarunära programmering och mekatronik kommer att vara en stor tillgång i tjänsten som mjukvaruutvecklare. Vi på Wematter värnar om våra anställdas utveckling och kommer att ge dig stort ansvar och möjlighet att påverka din egen och företagets framgång!

Start: April 2019 eller efter överenskommelse

Omfattning: Heltid

OM FÖRETAGET


På Wematter tror vi på att vår 3D-skrivare är första steget till den nya industrin där lokal produktion är vägen till en hållbar framtid. Det gör att vi bygger en 3D-skrivare för människor i framtidens industri, som är moln-, laser- och fiberarmerad för att bygga produkter med hög hållfasthet och unika egenskaper. Det viktigaste för oss är att bygga ett hållbart företag som kommer minska resursåtgången på planeten och göra det med respekt för individen, samtidigt som vi möjliggör att kunna tillverka vad som helst framför dina ögon!

På Wematter är kulturen viktig och därför behöver du känna igen dig i det vi står för. Vi är pionjärer som bryter ny mark, både för individen och kunden, och vi som jobbar på Wematter är alla individuellt viktiga banbrytare.

Hållbarhet är en kärnfråga för både ett långsiktigt företag och medarbetare, och det visar vi genom respekt; för naturen, för individen och för varandra.

Våra arbetstider är flexibla och fria, eftersom vi vill ha harmoni och balans mellan arbete och fritid, och det innebär att alla har stort eget ansvar för sitt arbete. När du jobbar på Wematter är det viktigt att du kan leva utanför jobbet men att du också kan och vill ha kul med oss.

Hos oss kan du känna dig trygg med dig själv genom att vi visar varandra respekt och det visar vi även mot kunder, leverantörer och medmänniskor.