Wematter Deep Space™ mjukvara för 3D-printing

Ladda upp dina .step eller .stl filer direkt i vår webbapplikation och förbered dina 3D-skrivarjobb från vilken dator som helst.
Planera ditt jobb med 3D-utskrifter och tryck på knappen så förbereder våra egenutvecklade algoritmer ditt jobb, packar det, placerar i kön och under tiden värmer vår Gravity 3D-skrivare upp för att kunna starta på ditt kommando.
Vi har satt produktivitet och användarvänlighet i fokus för att fler ska kunna upptäcka fördelarna med Additiv tillverkning.
Anmäl ditt intresse för att vi ska kontakta dig och berätta mer.

3D-modeller i Deep Space™ mjukvara

Exempel på hur ett 3D-utskriftsjobb förbereds. Läs gärna mer om vår 3D-skrivare Gravity och teknik här.

Fjärrövervakning av dina 3D-utskriftsjobb

Genom en intergrerad kamera och en ständig avläsning av sensorer i Gravity 3D-skrivaren kan du följa 3D-utskrifterna vart som helst, i telefonen, tablet eller datorn.

Du ser antal utskrivna lager, en live-video ström, förväntad sluttid och hur många procent som är klart.


Kameravy av pågående jobb via 3D-skrivaren Gravitys mjukvara Följ vår unika process med laser lager för lager 24 timmar om dygnet.

Wematter Deep Space™ med Stacker™ mjukvara

En av fördelarna med en pulverbädds 3D-skrivare eller SLS är att man kan positionera objekten hur som helst i rymden. En process som kan ta lång tid att utföra är att bestämma alla positioner för objekten, dessutom i tre dimensioner.

Det är därför vi på Wematter har utvecklat Stacker™, en mjukvara som automatiskt placerar ut objekten i byggvolymen och vilket gör att du sparar tid och ökar produktiviteten.

Modellernas placering optimeras inför en 3D-utskrift med Stacker™ mjukvara

Ett optimerat jobb med Stacker™ för vår Gravity och teknik här.

Bli kontaktad!

Fyll i dina kontaktuppgifter för att bli kontaktad av oss där vi kan gå igenom Wematter Gravity och Deep Space™ i detalj.