Gratis SLS 3D-printad provbit (sample)

Fyll i formuläret för en gratis SLS-utskriftsbeställning.

Endast organisationer med relevant användningsfall kvalificerar sig för detta gratiserbjudande. Om ditt användningsfall är oklart kommer en säljrepresentant att kontakta dig direkt.Om Wematter
Wematter är en svensk tillverkare som gör avancerad SLS 3D-utskriftsteknik tillgänglig för företag som vill påskynda deras produktutveckling och additiva tillverkning. Företaget utvecklar också sin egen svit med banbrytande 3D-utskriftsprogramvara som gör det lättare för designers, ingenjörer och tillverkare att använda SLS 3D-utskrifter för nästa generation av produkter.

Gravity SLS 3D-skrivare

Ladda ned broschyr

Skicka nedladdningslänk till:

I confirm that I have read and agree to the Privacy Policy.

I want to receive news and offers from Wematter (in English)


Wematter Gravity SLS 3D-skrivare

Wematter Gravity SLS

Världsledande 3D-skrivarteknik – Utskrifter som håller

Nu kan du printa färdiga produkter med SLS-kvalité utan krav på pulverrum, dedikerad personal och komplexa inställningar. 3D-printade komponenter från Wematter Gravity har samma hållfasthet som formsprutning och kan ersätta både fräst aluminium och verktygsinvesteringar. Styrkan med additiv tillverkning med hållfastheten från konventionell tillverkning.

När Wematter grundades fanns det en tydlig ambition med att ta fram ett system som är lika enkelt att hantera som FDM-skrivare, med samma möjligheter som SLS med jämförbar hållfasthet med konventionell tillverkning. Resultatet är Wematter Gravity en SLS 3D-skrivare som producerar komponenter med produktionskvalité med en unik pulverhantering som möjliggör tillverkning på kontoret.

Kontakta mig Läs merStor byggvolym

Med en byggvolym på 300 x 300 x 300 mm kan du skriva ut en stor utskrift eller många små.

Wematter Gravity använder polymerpulver och bygger lager för lager, vilket inte kräver stödstruktur. Du kan producera med hög kapacitet utan att vara beroende av servicebyråer.


Modeller som förberetts för utskrift i en SLS Gravity-skrivare
Wematter Gravity

GRAVITY

Den enda maskinen i sitt slag. En stickpropp. Samma fördelar som SLS, men med starkare egenskaper.

Wematter Cloud

CLOUD-TJÄNST

Ingen programvara eller kraftfull dator krävs.  Använd istället kraften av tusentals datorer och skapa framtidens 3D-utskrifter.
Wematter Service

SERVICE

Du behöver inte tänka på service, att material är slut eller stillestånd när det verkligen gäller. Vi tänker på allt, för att du ska kunna fokusera på det viktiga: Att skapa.

Unik pulverförpackning för pulverfritt kontor

Den absolut största nackdelen med en pulverbädds 3D-skrivare (SLS) är pulverhanteringen. Det har vi på Wematter löst med en väldigt enkel lösning där du fyller på pulver med vår patenterade pulverförpackning.

Ta upp förpackningen, placera i öppningen och vrid runt. Enklare kan det inte bli.


3D utskrift