3D-Algorithm Developer till Sveriges mest innovativa 3D-skrivarföretag

Vi söker en ledande utvecklare inom 3D-algoritmer som vill vara med i ett av Sveriges snabbast växande bolag. Din uppgift blir att leverera den yttersta spetskompetensen inom 3D-algoritmer som används inom additiv tillverkning. Du bidrar direkt till Wematters framgång både genom att utskrivna objekt har hög kvalitet och att 3D-visualiseringen i vår webbapplikation är snygg & responsiv.

Värdesätter du följande?

 • En miljö där dina idéer och förslag tas på allvar
 • En arbetsplats där du kan växa och utvecklas tillsammans med företaget
 • Ha kul på jobbet
 • Att vara en del av en nyfiken och kompetent arbetsgrupp
 • Flexibla arbetstider
 • Frihet under ansvar

Stämmer ovanstående in på dig är vi övertygade om att du kommer trivas hos oss!

Om rollen

På Wematter används 3D-algoritmer inom flera viktiga områden i vårt mjukvarusystem där du i din roll förväntas vara spetsen i utvecklingen. Vi optimerar CAD-modeller för 3D-utskrift och genererar laserbanor till 3D-skrivaren. Vi hjälper våra användare att packa CAD-modeller för att skriva ut så många som möjligt i en utskrift. I vår webbapplikation får användaren feedback på utskriften via 3D-visualisering.

På Wematter är vi ett litet team med hög kompetens där vi hjälps åt och lär av varandra. Stora möjligheter finns att påverka utanför sin roll. Eftersom vi jobbar i team mot ett gemensamt mål får du vara med under hela resan från ide till verklighet.

Din bakgrund

 • Relevant utbildning (Högskoleingenjör/civilingenjör/matematiker inom Medieteknik, Datateknik, Teknisk fysik eller liknande)
 • God förståelse för 3D-grafik/Datorgrafik
 • God förståelse för linjär algebra
 • God förståelse för kollisionsdetektering
 • Goda kunskaper i C++

Vi ser gärna att du

 • Har erfarenhet av AI
 • Har erfarenhet av bildanalys
 • Har erfarenhet av GPU-accelerering
 • Har erfarenhet inom web-frontend (Typescript / Vue)
 • Har erfarenhet av backend-utveckling i molnet (Rust/SQL)

Wematter Stacker

Vårt erbjudande

På Wematter är ingen dag den andra lik, nya saker händer hela tiden och vi jobbar hårt för att ligga i framkant och vara bäst på det vi gör! Du kommer att bli en del av en liten men växande startup med höga ambitioner och en härlig arbetsmiljö. Våra medarbetare trivs och har kul på jobbet och det är viktigt för oss att dina färdigheter och kunskaper kommer till användning! Du kommer att få ansvar från första arbetsdagen och få möjlighet att påverka framtiden inom 3D-printing!

Om Wematter

På Wematter tror vi på att vår 3D-skrivare är första steget till den nya industrin där lokal produktion är vägen till en hållbar framtid. Det gör att vi bygger en 3D-skrivare för människor i framtidens industri, som är moln-, laser- och fiberarmerad för att bygga produkter med hög hållfasthet och unika egenskaper. Det viktigaste för oss är att bygga ett hållbart företag som kommer minska resursåtgången på planeten och göra det med respekt för individen, samtidigt som vi möjliggör att kunna tillverka vad som helst framför dina ögon!

Hos oss är är kulturen viktig och därför behöver du känna igen dig i det vi står för. Vi är pionjärer som bryter ny mark, både för individen och kunden, och vi som jobbar på Wematter är alla individuellt viktiga banbrytare. Hållbarhet är en kärnfråga för både ett långsiktigt företag och medarbetare, och det visar vi genom respekt; för naturen, för individen och för varandra.

Våra arbetstider är exibla och fria, eftersom vi vill ha harmoni och balans mellan arbete och fritid, och det innebär att alla har stort eget ansvar för sitt arbete. När du jobbar på Wematter är det viktigt att du kan leva utanför jobbet men att du också kan och vill ha kul med oss. Hos oss kan du känna dig trygg med dig själv genom att vi visar varandra respekt och det visar vi även mot kunder, leverantörer och medmänniskor.

Skicka in din ansökan redan idag!

Start Enligt överenskommelse
Omfattning Heltid
Länk till ansökningsformulär

I denna rekrytering samarbetar Wematter med Randstad Technologies som är ett nischat rekryterings- och konsultbolag inom IT. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För mer information kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sebastian Dejler på sebastian.dejler@randstad.se eller 0725-29 06 05.