Ambitiös maskinoperatör sökes till expansiv startup!

Vill du bli en del av vår utvecklingsresa där dina åsikter och tankar har stor betydelse för vår verksamhet? Uppskattar du att arbeta praktiskt med aktiv problemlösning? Är teknik något du verkligen brinner för? Då har du hittat en tjänst som vi tror kommer passa dig perfekt!

Som maskinoperatör på Wematter kommer du vara en kärnfunktion i arbetet med våra 3D-skrivare. Du kommer att arbeta systematiskt och ha huvudansvar i att säkerställa körningen av alla våra 3D-skrivare. Tjänsten är ett utrymme för dig att arbeta nära med kvalité och uppsatta mål.

I DINA ARBETSUPPGIFTER INGÅR BLAND ANNAT ATT:

 • Förbereda 3D-printers med hjälp av våra system
 • Förbereda den arbetsprocess som varje körning kräver, exempelvis med pulverhantering
 • Övervaka maskinen och säkerställ att kvalitén består i våra 3D-utskrifter
 • Felsöka maskiner och genomföra serviceåtgärder
 • Vid behov arbeta med montering
 • Ge förbättringsförslag med fokus på användargränssnittet

VI SER GÄRNA ATT DU:

 • Har en teknisk gymnasial alternativt eftergymnasial utbildning
 • Har tidigare praktiskt erfarenhet från industribranschen
 • Är flexibel i ditt arbetssätt och är ambitiös till att jobba mot uppsatta mål
 • Trivs i sammanhang med mycket eget ansvar och egna initiativ
 • Har ett genuint intresse för teknik
 • Uppskattar att jobba med rutiner och med aktiv problemlösning
 • Har goda kunskaper i engelska

Du behöver inte ha tidigare arbetat med 3D-printing utan vi värdesätter ditt genuina intresse till att lära dig och få växa tillsammans med oss.

Omfattning: Heltid 100%
Start: Omgående, eller enligt överenskommelse

VÅRT ERBJUDANDE:

På Wematter är ingen dag den andra lik, nya saker händer hela tiden och vi jobbar hårt för att ligga i framkant och vara bäst på det vi gör! Du kommer att bli en del av en liten men växande startup med höga ambitioner och en härlig arbetsmiljö. Våra medarbetare trivs och har kul på jobbet och det är viktigt för oss att dina färdigheter och kunskaper kommer till användning! Du kommer att få ansvar från första arbetsdagen och få möjlighet att påverka framtiden inom 3D-printing!

OM FÖRETAGET:

På Wematter tror vi på att vår 3D-skrivare är första steget till den nya industrin där lokal produktion är vägen till en hållbar framtid. Det gör att vi bygger en 3D-skrivare för människor i framtidens industri, som är moln-, laser- och fiberarmerad för att bygga produkter med hög hållfasthet och unika egenskaper. Det viktigaste för oss är att bygga ett hållbart företag som kommer minska resursåtgången på planeten och göra det med respekt för individen, samtidigt som vi möjliggör att kunna tillverka vad som helst framför dina ögon!

På Wematter är kulturen viktig och därför behöver du känna igen dig i det vi står för. Vi är pionjärer som bryter ny mark, både för individen och kunden, och vi som jobbar på Wematter är alla individuellt viktiga banbrytare.

Hållbarhet är en kärnfråga för både ett långsiktigt företag och medarbetare, och det visar vi genom respekt; för naturen, för individen och för varandra.

Våra arbetstider är flexibla och fria, eftersom vi vill ha harmoni och balans mellan arbete och fritid, och det innebär att alla har stort eget ansvar för sitt arbete. När du jobbar på Wematter är det viktigt att du kan leva utanför jobbet men att du också kan och vill ha kul med oss.

Hos oss kan du känna dig trygg med dig själv genom att vi visar varandra respekt och det visar vi även mot kunder, leverantörer och medmänniskor.

Skicka in din ansökan redan idag!

Har du några frågor om tjänsten? Maila till career@wematter.se

 • Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.