Mjukvaruutvecklare inom C/C++ med ledarambitioner!

Är du en stjärnprogrammerare som vill jobba på 3D-skrivarstartup med tillväxtambitioner?
Vi söker dig som är i början av din karriär men med några års arbetslivserfarenhet där du fått fördjupa dig i C/C++.
Din roll kommer vara att utveckla mjukvaran antingen i det inbyggda systemet eller applikationerna i vår molntjänst för att leverera marknadens mest avancerade 3D-skrivarsystem.

Till en början vill vi se att du utvecklar och producerar förstklassig mjukvara. Med tiden vill vi att du ihop med oss investerar i ledarrollen.
Därför söker vi dig som är mer en generalist som på sikt (det går fort på Wematter) vill leda andra människor och kan ta tillvara på ditt teknikkunnande för att nå nästa nivå.

DIN BAKGRUND:

 • På Wematter rekryterar vi med evidensbaserad filosofi där dina faktiska kunskaper och potential framåt ger dig jobbet.
 • Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper, engagemang och begåvning.
 • Det är självklart meriterande om du har en utbildning inom området och att du har dokumenterad erfarenhet som stöd för din framtid hos oss.

VÄRDESÄTTER DU FÖLJANDE?

 • Transparent organisation där ledare, teknikexperter och montörer sitter och löser problem ihop
 • Jobbar nära en komplex produkt som kräver forskningsnära resurser såväl som multidisciplinära team
 • Ett ungt bolag med mycket framåtanda och familjär stämning där din röst blir hörd

VI SER GÄRNA ATT DU:

 • älskar ny teknik och implementerar smarta lösningar på svåra problem.
 • Har erfarenhet av C/C++ applikationsutveckling
 • Erfarenhet att jobba i teknikintensiva bolag/startups

Start: 1/9-2019 eller efter överenskommelse

Omfattning: Heltid

VÅRT ERBJUDANDE:

På Wematter är ingen dag den andra lik, nya saker händer hela tiden och vi jobbar hårt för att ligga i framkant och vara bäst på det vi gör! Du kommer att bli en del av en liten men växande startup med höga ambitioner och en härlig arbetsmiljö. Våra medarbetare trivs och har kul på jobbet och det är viktigt för oss att dina färdigheter och kunskaper kommer till användning! Du kommer att få ansvar från första arbetsdagen och få möjlighet att påverka framtiden inom 3D-printing!

OM FÖRETAGET:

På Wematter tror vi på att vår 3D-skrivare är första steget till den nya industrin där lokal produktion är vägen till en hållbar framtid. Det gör att vi bygger en 3D-skrivare för människor i framtidens industri, som är moln-, laser- och fiberarmerad för att bygga produkter med hög hållfasthet och unika egenskaper. Det viktigaste för oss är att bygga ett hållbart företag som kommer minska resursåtgången på planeten och göra det med respekt för individen, samtidigt som vi möjliggör att kunna tillverka vad som helst framför dina ögon!

På Wematter är kulturen viktig och därför behöver du känna igen dig i det vi står för. Vi är pionjärer som bryter ny mark, både för individen och kunden, och vi som jobbar på Wematter är alla individuellt viktiga banbrytare.

Hållbarhet är en kärnfråga för både ett långsiktigt företag och medarbetare, och det visar vi genom respekt; för naturen, för individen och för varandra.

Våra arbetstider är flexibla och fria, eftersom vi vill ha harmoni och balans mellan arbete och fritid, och det innebär att alla har stort eget ansvar för sitt arbete. När du jobbar på Wematter är det viktigt att du kan leva utanför jobbet men att du också kan och vill ha kul med oss.

Hos oss kan du känna dig trygg med dig själv genom att vi visar varandra respekt och det visar vi även mot kunder, leverantörer och medmänniskor.

Skicka in din ansökan redan idag!

Tillsättning sker löpande senast augusti 2019.

Har du några frågor om tjänsten? Maila till career@wematter.se

 • Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.