Monteringsexpert på sveriges mest innovativa 3D-skrivarföretag.

Är du redo för en ny utmaning? Vill du jobba i en expansiv startup där du får möjlighet att utvecklas? Värdesätter du att ha roligt på jobbet? Vill du vara med på en spännande resa där du lär dig nya saker varje dag? Har du svarat ja på ovanstående frågor är det här rätt tjänst för dig!

I rollen som monteringsexpert på Wematter kommer du att montera ihop oerhört komplexa 3D-skrivare för tillverkning av framtidens komponenter. Det är en varierande roll med både problemlösning och yrkesstolthet. Vi värdesätter dig som jobbar kvalitétsmedvetet och som ser fördelarna med ett litet bolag där du själv sätter upp rutiner och arbetsmoment. För att trivas i rollen som montör på det här uppdraget är det till fördel om du är tekniskt intresserad samt datavana.

I DINA ARBETSUPPGIFTER INGÅR BLAND ANNAT ATT:

  • Montering och produktion av 3D-skrivare
  • Serva och reparera 3D-skrivare
  • Hjälpa till i verifiering av nya maskiner
  • Ge feedback till konstruktörer om möjligheter till förbättringar
  • Dokumentera och skapa monteringsmanualer

Din bakgrund:

Du kan ha tidigare erfarenhet av monteringstjänster, vara utbildad CNC-operatör eller ha erfarenhet som servicetekniker. Dina formella erfarenheter är inte det som är viktigast utan vi ser hellre att du har ett intresse av 3D-printing, känner dig hemma i en verkstad och delar våra värderingar! Vi vill att du är en kreativ, flexibel och positiv person som tycker om att jobba i högt tempo. Tillsammans med våra andra montörer kommer du att ingå i ett team som i samråd med produktionsledaren ansvarar för hela processen från att montera ihop de första delarna tills att det finns en färdig utskrift.

VI SER GÄRNA ATT DU:

  • Har tidigare praktisk erfarenhet av montering och tillverkningsindustrin
  • Har ett djupt tekniskt intresse
  • Är noggrann, strukturerad och har ett sinne för detaljer

Start: 9/1-2019 eller efter överenskommelse

Omfattning: Heltid

VÅRT ERBJUDANDE:

På Wematter är ingen dag den andra lik, nya saker händer hela tiden och vi jobbar hårt för att ligga i framkant och vara bäst på det vi gör! Du kommer att bli en del av en liten men växande startup med höga ambitioner och en härlig arbetsmiljö. Våra medarbetare trivs och har kul på jobbet och det är viktigt för oss att dina färdigheter och kunskaper kommer till användning! Du kommer att få ansvar från första arbetsdagen och få möjlighet att påverka framtiden inom 3D-printing!

OM FÖRETAGET:

På Wematter tror vi på att vår 3D-skrivare är första steget till den nya industrin där lokal produktion är vägen till en hållbar framtid. Det gör att vi bygger en 3D-skrivare för människor i framtidens industri, som är moln-, laser- och fiberarmerad för att bygga produkter med hög hållfasthet och unika egenskaper. Det viktigaste för oss är att bygga ett hållbart företag som kommer minska resursåtgången på planeten och göra det med respekt för individen, samtidigt som vi möjliggör att kunna tillverka vad som helst framför dina ögon!

På Wematter är kulturen viktig och därför behöver du känna igen dig i det vi står för. Vi är pionjärer som bryter ny mark, både för individen och kunden, och vi som jobbar på Wematter är alla individuellt viktiga banbrytare.

Hållbarhet är en kärnfråga för både ett långsiktigt företag och medarbetare, och det visar vi genom respekt; för naturen, för individen och för varandra.

Våra arbetstider är flexibla och fria, eftersom vi vill ha harmoni och balans mellan arbete och fritid, och det innebär att alla har stort eget ansvar för sitt arbete. När du jobbar på Wematter är det viktigt att du kan leva utanför jobbet men att du också kan och vill ha kul med oss.

Hos oss kan du känna dig trygg med dig själv genom att vi visar varandra respekt och det visar vi även mot kunder, leverantörer och medmänniskor.

Skicka in din ansökan redan idag!

Tillsättning sker löpande dock senast 31 augusti 2019.

Har du några frågor om tjänsten? Maila till career@wematter.se