Sveriges tryggaste 3D-utskrifter!

För oss på Wematter är det viktigaste att du som kund är nöjd med vår service och din beställning. Genom vår 100% nöjdhetsgaranti arbetar vi för att alltid  uppnå just detta.

Vad innebär 100% nöjd kund garantin?

Vi tar fullt ansvar för allt vi säljer. Är du av någon anledning inte nöjd med din beställning är vi inte heller nöjda och erbjuder denna nöjdhetsgarantin upp till 7 dagar efter du tagit emot din utskrift. Vi ersätter dig – genom alltifrån en ny utskrift till full återbetalning. Vi står till och med för frakten. Så enkelt är det!

Vår personal är utbildade inom problemlösning. Är du inte helt nöjd finns vi här för att hjälpa dig:

Börja med att kontakta oss och tala om vad du upplever för problem.

Tillsammans hittar vi sedan en lösning som du blir nöjd med, vare sig det innebär att vi skriver ut din beställning på nytt utan extra kostnad eller krediterar din faktura.

Fullständigt nöjd eller pengarna tillbaka.

Om du någonsin får problem med en beställning från Wematter är vårt mål att lösa det på bästa sätt efter dina behov. Om en ny utskrift inte löser problemet gör vi en full återbetalning.

Vid reklamation av en 3D-utskrift skickar du tillbaka din utskrift till oss och fyller i vår reklamationsblankett som du får skickad till dig när du gör din felanmälan.