Daniel Delviken, ny Marketing Director

Victoria Malmgren3D-printing, Nyheter, PersonalLeave a Comment

Daniel Delviken Marketing Director

I takt med vår expansionsresa har Wematter satsat på att rekrytera kompentens i ledningspositioner för att stärka upp och accelerera. Detta ledde, i början av 2022 till att vi fick äran att välkomna Daniel Delviken som Marketing Director!

Hej Daniel! Vad har du ha för roll på Wematter?

Min roll är att tillsammans med Marketing-teamet använda den verktygsväska som Marketing har så effektivt som möjligt. Vi ska både supporta Sales, bygga varumärket Wematter och kommunicera med investerare. Det är också min roll att säkerställa att Marketing går i takt med företagsledningen och det övriga företaget.

Vad har du jobbat med tidigare?

Jag har hunnit jobba hemskt många år inom Marketing, bland annat för företag som Carlsberg, Unilever, DeLaval och Sherwin-Williams. Nu senast kommer jag från Softube AB, ett e-commerce företag inom Musikindustrin som ligger i Linköping.

Vad tycker du om att göra på fritiden?

Fritiden gillar jag att använda som fri tid, dvs jag försöker att inte boka upp den alltför mycket. Mina två barn blir alltmer självgående, men i gengäld har vi två hundar (Wachtelhundar) som är enormt roliga att träna. Jag delar annars upp året i två perioder – jaktsäsong och icke jaktsäsong. Under de fyra månaderna oktober – januari jagar jag i princip varje lördag och söndag, och under de övriga åtta månaderna gör jag det som min fru hittar på med familjen. Det leder till en del resor till Norge, med fjällvandring och fiske.

Vad lockade hos just Wematter som arbetsgivare?

Wematter är i mina ögon ett mycket spännande företag, med unika patent och en stor marknadspotential. Det är ett kompetent team som jag ska leda, och det ska bli kul att tillsammans forma varumärket Wematter och driva försäljning ihop med Sales.

Daniel Delviken med en Aurora pulverförpackning vid SLS 3D-skrivaren Gravity.

Daniel Delviken med en Aurora pulverförpackning vid SLS 3D-skrivaren Gravity.

Wematters kärnvärden är respekt, pionjärskap, harmoni och hållbarhet. Vilken är din favorit och varför?

Alla de fyra kärnvärden som Wematter har listat är viktiga och bildar en bra helhet. För mig som leder ett team är kanske Respekt och Harmoni de viktigaste. Det är avgörande för att ett team ska kunna fungera. Jag har svårt att välja mellan dem, men kanske Respekt är det mest grundläggande trots allt.

Om Wematter AB

Svenska 3D-skrivartillverkaren Wematter tillgängliggör avancerad industriell teknik i en användarvänlig helhetslösning, med både hård- och mjukvara. Det gör att kunder kan producera exempelvis motorsågar, benproteser och robotarmar direkt där behovet finns. Genom fokus på användarvänlighet sparar man arbetstid och investeringsbarriärer. 3D-skrivarlösningen sänker trösklarna för användandet på plats i kundens kontors-, tillverknings-, och utvecklingsmiljöer och skapar därmed nya kommersiella möjligheter.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.