Starkast 3D-utskrifter på kontoret

Vi är Wematter; en 3D-skrivartillverkare som ska placera en 3D-skrivare på varje kontor med samma starka hållfasthet som massproducerade produkter har idag.

Vi på Wematter tror på vår planet, vi tror att vi kan förändra världen så att även våra kommande generationer kan leva här under samma förutsättningar som vi. Därför måste vi minska vår användning av material, energi och transporter. Vi tror att det som förstör vår natur mest är produkter som tillverkas, transporteras och lagerförs men aldrig kommer till användning.

Det är precis det vi vill ändra på och vår vision handlar att göra lokalproducerade produkter möjliga. Vi tror att produktägande företag ska tillverka produkten där kunden finns och inte där fabriken råkar vara. Med 3D-skrivartekniken använder vi enbart den mängd material som behövs och minimalt med transport.

Vi gör det möjligt med vår egenutvecklade laserdrivna 3D-skrivare, vår molntjänst och vår unika affärsidé; att hyra ut 3D-skrivare, inte sälja dem. Med vår teknik kan vi leverera starkare 3D-utskrifter i plastkomposit än allt annat som finns på marknaden idag. Vi kan låta kunden fokusera på att ta fram framgångsrika produkter och vi kan övervaka och optimera 3D-utskrifterna genom vår molntjänst.

Det är med den här visionen vi grundades 2014 i en liten källarlokal i Linköping, det är med den här visionen vi har vuxit från 2 personer till det stora team du ser nedanför och det är med den visionen vi ska göra den här världen till en bättre plats. Det är just därför vi behövs, det är vi som gör skillnad – eller som det heter på engelska – ”that’s why We matter”.


Bli en del av oss!

Är du också lika passionerad som vi och delar vår vision om att 3D-skrivare kommer att förändra världen?

På Wematter är kulturen viktig och därför behöver du känna igen dig i det vi står för. Vi är pionjärer som bryter ny mark, både för individen och kunden, och vi som jobbar på Wematter är alla individuellt viktiga banbrytare.

Hållbarhet är en kärnfråga för både ett långsiktigt företag och medarbetare, och det visar vi genom respekt; för naturen, för individen och för varandra.

Våra arbetstider är flexibla och fria, eftersom vi vill ha harmoni och balans mellan arbete och fritid, och det innebär att alla har stort eget ansvar för sitt arbete. När du jobbar på Wematter är det viktigt att du kan leva utanför jobbet men att du också kan och vill ha kul med oss.

Hos oss kan du känna dig trygg med dig själv genom att vi visar varandra respekt och det visar vi även mot kunder, leverantörer och medmänniskor.

Kolla vad vi har för annonser ute och sök ett jobb hos oss så kan vi skriva (ut) framtiden tillsammans.

Vårt team

Robert

Robert
Kniola

President Who Matter
Henrik

Henrik
Lundgren

Technical Matter
Petter

Petter
Johansson

Development Matter
Christoffer

Christoffer
Hermansson

Web Matter
Leo

Leo
Heung

Supply chain Matter
Niklas

Niklas
Andersson

Web Matter
Jonas

Jonas
Bremer

Chief of Finance Matters
Ingrid

Ingrid
Nyberg

Test of the Matters
Jonas

Jonas
Gustavsson

Mattermatician
Tomas

Tomas
Widfelt

Matter of Science
Gustav

Gustav
Ekström

Prints Matter
Filip

Filip
Stålhandske

Prints Matter
Jonas

Jonas
Freitag

Matter of Science
Richard

Richard
Bremer

Customers Matter
Olof

Olof
Kraigher

Head of Soft Matter
Alex

Alexander
Golke

Circuits Matter
David Boström

David
Boström

Marketing Matters
Henrik

Henrik
Bjuvenstedt

Software Matters
Fredrik Sundqvist

Fredrik
Sundqvist

Head of Production Matters
Rickard Svensson

Rickard
Svensson

Customers Matter
Ludvig Rydén

Ludvig
Rydén

Mechanical Matters
Pierre Harrysson

Pierre
Harrysson

Customers Matter
Johan Westermark

Johan
Westermark

Head of Customer Matters
Jens Gabrielsson

Jens
Gabrielsson

Vice President of Sales

Kontakta oss

Har du några frågor om 3D-printing som inte besvaras på hemsidan eller om du bara vill veta något mer om 3D-printing har vi flera sätt du kan kontakta oss på:

Innan du kontaktar oss se om svaret på din fråga finns med under våra frågor och svar eller i vår blogg!