Starkast 3D-utskrifter på kontoret

Vi är Wematter; en 3D-skrivartillverkare som ska placera en 3D-skrivare på varje kontor med samma starka hållfasthet som massproducerade produkter har idag.

Vi på Wematter tror på vår planet, vi tror att vi kan förändra världen så att även våra kommande generationer kan leva här under samma förutsättningar som vi. Därför måste vi minska vår användning av material, energi och transporter. Vi tror att det som förstör vår natur mest är produkter som tillverkas, transporteras och lagerförs men aldrig kommer till användning.

Det är precis det vi vill ändra på och vår vision handlar att göra lokalproducerade produkter möjliga. Vi tror att produktägande företag ska tillverka produkten där kunden finns och inte där fabriken råkar vara. Med 3D-skrivartekniken använder vi enbart den mängd material som behövs och minimalt med transport.

Vi gör det möjligt med vår egenutvecklade laserdrivna 3D-skrivare, vår molntjänst och vår unika affärsidé; att hyra ut 3D-skrivare, inte sälja dem. Med vår teknik kan vi leverera starkare 3D-utskrifter i plastkomposit än allt annat som finns på marknaden idag. Vi kan låta kunden fokusera på att ta fram framgångsrika produkter och vi kan övervaka och optimera 3D-utskrifterna genom vår molntjänst.

Det är med den här visionen vi grundades 2014 i en liten källarlokal i Linköping, det är med den här visionen vi har vuxit från 2 personer till det stora team du ser nedanför och det är med den visionen vi ska göra den här världen till en bättre plats. Det är just därför vi behövs, det är vi som gör skillnad – eller som det heter på engelska – ”that’s why We matter”.


Bli en del av oss!

Är du också lika passionerad som vi och delar vår vision om att 3D-skrivare kommer att förändra världen?

På Wematter är kulturen viktig och därför behöver du känna igen dig i det vi står för. Vi är pionjärer som bryter ny mark, både för individen och kunden, och vi som jobbar på Wematter är alla individuellt viktiga banbrytare.

Hållbarhet är en kärnfråga för både ett långsiktigt företag och medarbetare, och det visar vi genom respekt; för naturen, för individen och för varandra.

Våra arbetstider är flexibla och fria, eftersom vi vill ha harmoni och balans mellan arbete och fritid, och det innebär att alla har stort eget ansvar för sitt arbete. När du jobbar på Wematter är det viktigt att du kan leva utanför jobbet men att du också kan och vill ha kul med oss.

Hos oss kan du känna dig trygg med dig själv genom att vi visar varandra respekt och det visar vi även mot kunder, leverantörer och medmänniskor.

Kolla vad vi har för annonser ute och sök ett jobb hos oss så kan vi skriva (ut) framtiden tillsammans.

Pågående rekryteringar

Vårt team

Robert

Robert K

President Who Matter

Henrik

Henrik L

Technical Matters

Petter

Petter

Development Matters

Christoffer

Christoffer

Web Matter

Leo

Leo

Supply chain Matter

Jessica Lindman

Jessica

Purchasing Matters

Daniel Delviken

Daniel

Marketing Matters

Ingrid

Ingrid

Test of the Matters
Victoria Skullerud

Victoria

Marketing Matters

Tomas

Tomas

Matter of Science

Johan Perälä

Johan P

Production Matters

Mikael Pettersson

Mikael

3D-algorithms Matter

Jonas

Jonas F

Matter of Science

Olof

Olof

Head of Soft Matter

Alex

Alexander

Workshop Matters

David Boström

David

Marketing Matters

Henrik

Henrik B

Software Matters

Henrik Rosencrantz

Henrik R

Sales Director

Jimmy Andersson

Jimmy

Service Matters

Ludvig Rydén

Ludvig R

Mechanical Matters

Pierre Harrysson

Pierre

Customers Matter
Josef Bouzgarrou

Josef

Production Matters
Anders Isaksson

Anders

Mechanical Matters

Emil Linnerman

Emil

Humans Matter
Joakim Öfwerström

Joakim

Operation Matters

Niklas

Niklas

Web Matter

Johan Westermark

Johan W

Customers Matter

Kontakta oss

Har du några frågor om 3D-printing som inte besvaras på hemsidan eller om du bara vill veta något mer om 3D-printing har vi flera sätt du kan kontakta oss på:

Innan du kontaktar oss se om svaret på din fråga finns med under våra frågor och svar eller i vår blogg!