Träffa Wematter på Plastteknik Nordic 2021

Kom och träffa oss på Plastteknik Nordic i Malmö för att diskutera SLS 3D-printing, hållbara material och fördelarna med att hyra ett komplett system för additiv tillverkning som går att placera direkt på utvecklingskontoret, sjukhuset eller i labbet. På plats kommer vi visa upp de senaste lanseringarna inom utrustning och material samt demonstrera vår tillverkningsprocess.

Framtidens plast- och gummiindustri

Plastteknik Nordic är den självklara mötesplatsen för dig som arbetar inom plast- och gummibearbetningsindustrin. I december 2021 fylls Malmömässan för 11:e gången till bredden under två intensiva dagar. På plats upplever du spännande möten, innovativa utställarnyheter och inspirerande seminarier med föreläsare från företag som ligger i framkant inom nordisk plastindustri.

En av Wematters utvecklare med en utskrift i materialet Aurora TPU

Vi är stolta över att vara en svensk tillverkare av 3D-skrivare som är hållbara och använder återvunna och biobaserade polymerer som kan jämföras med aluminium när det gäller styrka och hållbarhet.

cube_stack_filled

En enorm byggvolym på 30 x 30 x 30 cm gör det möjligt att skriva ut så stora som 45 cm långa modeller vilket är fyra gånger så mycket som ledande leverantörer inom lågkostnadssegmentet för SLS.

Kontakta oss för att boka in ett möte!

Kontakta oss