Processutvecklare med forskningsintresse sökes!

Vi söker en processutvecklare med forskningsinriktning som vill vara med i ett av Sveriges snabbast växande bolag. Vi är den enda tillverkaren av SLS 3D-skrivare i Sverige – din uppgift blir att vara spindeln i nätet i alla de forskningsprojekt vi är med i!

Du kommer att vara en stor del i framtagandet och utvecklingen av våra 3D-skrivare och det material vi använder till våra utskrifter genom tester av både maskiner och material. I arbetet ingår även att ansvara för kontakten med underleverantörer och andra forskningsparter i syfte att utveckla vår produkt, förbereda prover samt avrapportera resultaten i slutrapporter som hör till forskningsprojekten. Som processutvecklare hos oss kommer du få möjlighet att utvecklas i din yrkesroll och ta stort ansvar för arbetet med våra forskningsprojekt. Tillsammans med övriga processteamet kommer DU ha en viktig roll i företagets fortsatta utveckling!

Värdesätter du följande?

 • En miljö där dina idéer och förslag tas på allvar
 • En arbetsplats där du kan växa och utvecklas tillsammans med företaget
 • Ha kul på jobbet
 • Att vara en del av en nyfiken och kompetent arbetsgrupp
 • Flexibla arbetstider
 • Frihet under ansvar

Stämmer ovanstående in på dig är vi övertygade om att du kommer trivas hos oss!

Har du dessutom följande bakgrund och egenskaper:

 • Relevant teknisk eller naturvetenskaplig utbildning
 • Erfarenheter från laborations- eller forskningsmiljö
 • Ett stort intresse av forskning och innovation
 • Kan arbeta systematiskt och strukturerat
 • Gillar ordning och reda

Då tror vi du är helt rätt för oss!

Din nyfikenhet och ditt stora intresse av forsknings- och utvecklingsprojekt kommer att vara en stor tillgång i tjänsten som processutvecklare. På Wematter kommer vi att ge dig stort ansvar och möjlighet att påverka din egen och företagets utveckling. Din förmåga att vara flexibel och det faktum att du trivs i en expansiv och föränderlig miljö gör att du passar väl in i hur vi arbetar på Wematter. Precis som du, är vi drivna, siktar högt och tar gärna initiativ. Viktigast är ändå vår gemensamma nyfikenhet, vilja att lära och vår strävan efter att utvecklas som individer och som team. Det är dessa egenskaper som hela tiden för oss närmare målet och som får oss att prestera utöver det vanliga, allt för att vi i grund och botten har en gemensam dröm: Vi vill göra skillnad!

Om företaget

På Wematter tror vi på att vår 3D-skrivare är första steget till den nya industrin där lokal produktion är vägen till en hållbar framtid. Det gör att vi bygger en 3D-skrivare för människor i framtidens industri, som är moln-, laser- och fiberarmerad för att bygga produkter med hög hållfasthet och unika egenskaper. Det viktigaste för oss är att bygga ett hållbart företag som kommer minska resursåtgången på planeten och göra det med respekt för individen, samtidigt som vi möjliggör att kunna tillverka vad som helst framför dina ögon!

 

Omfattning: 75-100%

Ersättning: Månadslön enligt överenskommelse

 

På Wematter är kulturen viktig och därför behöver du känna igen dig i det vi står för. Vi är pionjärer som bryter ny mark, både för individen och kunden, och vi som jobbar på Wematter är alla individuellt viktiga banbrytare.

Hållbarhet är en kärnfråga för både ett långsiktigt företag och medarbetare, och det visar vi genom respekt; för naturen, för individen och för varandra.

Våra arbetstider är flexibla och fria, eftersom vi vill ha harmoni och balans mellan arbete och fritid, och det innebär att alla har stort eget ansvar för sitt arbete. När du jobbar på Wematter är det viktigt att du kan leva utanför jobbet men att du också kan och vill ha kul med oss.

Hos oss kan du känna dig trygg med dig själv genom att vi visar varandra respekt och det visar vi även mot kunder, leverantörer och medmänniskor.

Skicka in dina ansökan redan idag genom formuläret nedan eller maila till career@wematter.se! Har du några frågor om tjänsten eller företaget finns vi här för att svara på dem!