Technical Sales Engineer – spela en avgörande roll i Wematters expansion

Är du en relationsbyggande maratonlöpare med en förkärlek till struktur? Vill du arbeta strategiskt och samtidigt vara en visionär som bryter ny mark? Nu söker vi dig som vill vara nära tekniken och samtidigt bli en avgörande faktor i vår expansion.

Vi är ett expansivt teknikstartup med ambitionen att leverera marknadens mest avancerade 3D skrivarsystem till de största teknikbolagen. Genom vår produkt kan vi ta hand om planeten och hjälpa dagens industri ta klivet in i en mer hållbar era. På Wematter brinner vi för att förändra samhället och det gör vi tillsammans.

Som Technical Sales Engineer på Wematter kommer du vara ansvarig för alla delar i vår säljcykel och representera företaget i mötet med våra kunder. Din uppgift är att är att förstå kundens behov för att kunna leverera lösningar som gör skillnad – på riktigt. Detta kommer ställa krav på din förmåga att förstå och tolka komplex teknisk information. Redan från första arbetsdagen kommer du få ta ansvar och ha möjlighet till att påverka framtiden inom 3D-printing.

Din bakgrund
Vi söker dig som förstår att sälj inte är en konst utan snarare handlar om att vara listig och ha god struktur. Du vill växa med oss och delar vår inställning att hårt jobb och teamkänsla ger bäst resultat. På Wematter tror vi att receptet för framgång innehåller såväl inställning som intelligens. Därför söker vi en A-player med hög “figure-shit-out” kvot som alltid ser till att överträffa förväntningar. Med uthållighet och driv ansvarar du för att ta långsiktiga processer i mål. Du är självgående och tar egna initiativ, både gällande planeringen samt genomförandet av ditt arbete. Samtidigt trivs du med att jobba i grupp – att förändra världen är inte ett one-man job. Då ditt arbete innebär kontinuerlig kontakt med det viktigaste vi har, våra kunder, behöver du ha en mycket god verbal förmåga och kunna uttrycka dig i både tal och skrift.

VÄRDESÄTTER DU FÖLJANDE?

 • Möjligheten att få vara med och lansera en produkt som förändrar marknaden
 • Att vara med på en expansiv resa i ett teknikintensivt bolag
 • En arbetsplats bestående av pionjärer där vi bryter ny mark inom alla områden
 • En arbetsplats där vi ger dig mycket ansvar – därför att vi tror att talang är viktigare än erfarenhet

VI SER ATT DU

 • Älskar teknik och aktivt söker nya verktyg för att hela tiden vara up-to-date
 • Implementerar smarta ramverk och tankesätt i en ung organisation
 • Har förmågan att förstå och analysera mycket komplex teknisk information
 • Är uthållig och ser till långsiktiga, strategiska mål
 • Alltid strävar efter att bygga långsiktiga, goda relationer
 • Har mycket god verbal förmåga och uttrycker dig väl på engelska samt svenska i både tal och skrift
 • Har civilingenjörsutbildning inom industriell ekonomi eller liknande

Omfattning: Heltid

Start: 1/9 eller efter överenskommelse

Urvalet sker löpande

VÅRT ERBJUDANDE:
På Wematter är ingen dag den andra lik, nya saker händer hela tiden och vi jobbar hårt för att ligga i framkant och vara bäst på det vi gör. Du kommer att bli en del av en liten men växande startup med höga ambitioner och en härlig arbetsmiljö. Våra medarbetare trivs och har kul på jobbet och det är viktigt för oss att dina färdigheter och kunskaper kommer till användning! Du kommer att få ansvar från första arbetsdagen och få möjlighet att påverka framtiden inom 3D-printing!

Om företaget
På Wematter tror vi på att vår 3D-skrivare är första steget till den nya industrin där lokal produktion är vägen till en hållbar framtid. Det gör att vi bygger en 3D-skrivare för människor i framtidens industri, som är moln-, laser- och fiberarmerad för att bygga produkter med hög hållfasthet och unika egenskaper. Det viktigaste för oss är att bygga ett hållbart företag som kommer minska resursåtgången på planeten och göra det med respekt för individen, samtidigt som vi möjliggör att kunna tillverka vad som helst framför dina ögon!

På Wematter är kulturen viktig och därför behöver du känna igen dig i det vi står för. Vi är pionjärer som bryter ny mark, både för individen och kunden, och vi som jobbar på Wematter är alla individuellt viktiga banbrytare.

Hållbarhet är en kärnfråga för både ett långsiktigt företag och medarbetare, och det visar vi genom respekt; för naturen, för individen och för varandra

Våra arbetstider är flexibla och fria, eftersom vi vill ha harmoni och balans mellan arbete och fritid, och det innebär att alla har stort eget ansvar för sitt arbete. När du jobbar på Wematter är det viktigt att du kan leva utanför jobbet men att du också kan och vill ha kul med oss.
Hos oss kan du känna dig trygg med dig själv genom att vi visar varandra respekt och det visar vi även mot kunder, leverantörer och medmänniskor.

Skicka in din ansökan redan idag, då vi tar emot löpande, genom att klicka på ”Ansök”, via formuläret nedan eller maila till career@wematter.se, märk din ansökan med ”Technical Sales Engineer”!