Solid world sluter avtal med Wematter

Victoria Malmgren3D-printing, Återförsäljare, NyheterLeave a Comment

Solid World deal with Wematter

Svenska 3D-skrivartillverkaren Wematter, som erbjuder avancerad SLS-teknik i en användarvänlig hård- och mjukvarulösning, ingår avtal med den slovenska återförsäljaren Solid World. Avtalet öppnar en ny marknad för Wematter som nu kan erbjuda SLS 3D-skrivaren Gravity i Slovenien.

Samarbetet innebär att Wematter, via Solid World, kan distribuera SLS 3D-skrivaren Gravity på en helt ny marknad. Detta är i linje med Wematters tillväxtstrategi och expandering i Europa.

“Vi med nordiskt ursprung tycker det är extra spännande att vi etablerar oss söderut. Det skapar förutsättningar för oss att ta in intryck och erfarenheter från Europas alla länder när vi nu driver utvecklingen inom SLS teknologin”, säger Robert, vd och grundare på Wematter och fortsätter;

“Det stora intresset från återförsäljarledet bekräftar att vår affärsmodell är attraktiv och skapar stor flexibilitet. Med Solid World som återförsäljare ser vi fram emot en lång och fruktbar relation”.

“I Wematter har vi hittat en partner som uppfyller alla våra krav. Vi sökte en tillverkare av SLS 3D-skrivare med fokus på design och användarvänlighet. Att Gravity placeras i kontorsmiljö gör oss mer flexibla i vårt erbjudande, så att fler kundtyper kan använda det. Gravitys ekosystem passar för både prototypframtagning och mindre serietillverkning samt för dem som behöver använda delarna i deras slutprodukt som till exempel personanpassade produkter. Vi ser fram emot att informera våra kunder om vårt nya tillskott!”, säger Jernej Lokovšek, ägare, medgrundare och vd, på Solid World.

Solid World har genomgått Wematters återförsäljarutbildning i slutet av mars.

Solid World har genomgått Wematters återförsäljarutbildning i slutet av mars. Här tillsammans med Wematters servicetekniker Filip Stålhandske och Rickard Svensson, säljare.

Om Wematter AB (publ)

Wematters banbrytande helhetslösning breddar de kommersiella möjligheterna på en marknad som ska sjufaldigas på fyra år och i dag omsätter fem miljarder euro. Wematters lösning i miljonklassen gör det enklare och snabbare för utvecklare att ta fram nya produkter eller för verkstäder att tillverka hållbara och fullt funktionella reservdelar. 

Om Solid World d.o.o. 

Solid World arbetar med teknisk informatik och industriteknik och har sedan 1999 introducerat modern programvara i företags utvecklingstekniska processer. Solid World är en auktoriserad återförsäljare av programvaran SOLIDWORKS och SolidCAM. Bolaget lägger stor vikt vid utbildning av personal och teknisk support. Tillsammans med teknisk informatik erbjuds även service och precisionsmätning av CNC-maskiner. För mer information om Solid World, besök www.solidworld.si/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.