Wematter etablerar sig på den brittiska marknaden med sin SLS 3D-skrivare Gravity

David BoströmNyheter, PartnerLeave a Comment

Wematter Gravity at Ortho3D

Svenska 3D-skrivartillverkaren Wematter erbjuder avancerad SLS-teknik i en användarvänlig hård- och mjukvarulösning. Bolaget signerar nu återförsäljaravtal med Ortho3D och etablerar därmed sig på den brittiska marknaden.

Som ett steg i sin tillväxt och internationalisering etablerar Wematter ett sälj- och serviceavtal med Ortho3D på den brittiska marknaden. Ortho3D arbetar med mjuk- och hårdvarulösningar för ortopedi-branschen.

“Samarbetet med Ortho3D innebär att vi tar ett kliv in på den viktiga brittiska marknaden. Som vd är det också roligt att se att våra mäss- och marknadsaktiviteter ger effekt och att vi skapar viktiga affärskontakter ute i Europa. Vi ser fram emot att SLS 3D-skrivaren Gravity slår sig in på marknaden för ortopedtekniska hjälpmedel och det känns stort att vi på Wematter kan hjälpa till i en så viktig bransch”, säger Robert Kniola, grundare och vd på Wematter.

Ortho3D inleder försäljningen av Wematters produkter omgående. Läs mer om Ortho3D på deras hemsida här.

Om Wematter AB (publ)

Wematters banbrytande helhetslösning breddar de kommersiella möjligheterna på en marknad som ska sjufaldigas på fyra år och i dag omsätter fem miljarder euro. Wematters lösning i miljonklassen gör det enklare och snabbare för utvecklare att ta fram nya produkter eller för verkstäder att tillverka hållbara och fullt funktionella reservdelar. Product as a service-affärsmodellen skapar förutsättningar för stabila och återkommande intäkter både från hyra samt bolagets tillverkningsmaterial.

Wematter-teamet

Presskontakt

press@wematter.se

Ladda ned mediakit

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.