Wematter Academy – nytt center för showroom samt utbildningar

Victoria Malmgren3D-printing, Nyheter, UtbildningLeave a Comment

Wematter öppnar nytt filialkontor i Halmstad, under namnet Wematter Academy. Anläggningen, belägen på Sveriges västkust, kommer att fungera som företagets nav för besökare. Wematter Academy kommer erbjuda ett omfattande centrum för utbildning, innovation och kundinteraktioner.

Wematter Academy är utrustad med ett utbildningscenter för servicetekniker, där företagets experter kommer att erbjuda utbildning och stöd till återförsäljare och partners om användning och underhåll av Wematters 3D-printinglösningar.

Anläggningen har också showroom där kunder kan uppleva Gravity-systemet. Gravity är en unik SLS 3D-printingplattform som inkluderar mjukvara, hårdvara och material. Här ges möjligheten att testa på Wematters produkter i pratiken, vilket hjälper dem att fatta välgrundade beslut om deras 3D-utskriftsbehov.

“Vi har öppnat någonting som vi kallar Wematter Academy som i princip är ett  kombinerat showroom och träningscenter. Där tar vi emot potentiella kunder, nuvarande kunder och partners som får genomgå en produktdemonstration eller en flerdagars utbildning för att serva och underhålla våra maskiner”, säger Robert Kniola, grundare och vd på Wematter. 

En Density och Gravity visas upp i ett av Halmstad-kontorets showroom.

En Density och Gravity visas upp i ett av Halmstad-kontorets showroom.

Inhouse 3D-printing för interna och externa behov

En av de mest spännande funktionerna i Wematter Academy är utskriftstjänsten OnDemand. Denna funktion gör att kunder snabbt och enkelt kan beställa skräddarsydda delar och produkter, antingen för internt eller externt bruk. Anläggningen är utrustad med banbrytande SLS-teknik, vilket gör att Wematter snabbt kan producera högkvalitativa delar, från prototyper till slutprodukter.

Wemotes kontrollpanel guidar användaren genom alla servicemoment.

Wemotes kontrollpanel guidar användaren genom alla servicemoment.

Redo för konferenser och evenemang

Wematter Academy inkluderar också lokaler för konferenser och evenemang. Detta ger en plattform för företaget att visa upp sina produkter och interagera med kunder, partners och branschexperter. 

Vill du besöka Wematter Academy för en produktdemo? Anmäl ditt intresse nedan!

Upptäck fördelarna med ett lokalt ekosystem för SLS 3D-printing Vi presenterar våra lösningar i en personlig genomgång utifrån era behov och förutsättningar. Helt kostnadsfritt. Boka demo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.