Wematter växer med tre nya ansikten

Robert3D-skrivare

Wematter_Martin_150Martin Müller har många års erfarenhet av värdeskapande försäljning, han kommer senast från en tjänst som distriktschef på ett elhandelsbolag. Martin kommer att ansvara för sälj & marknad och kommer att vara den person ni först kommer i kontakt med hos oss på Wematter. Martin kommer att fortsätta utveckla vår beställningstjänst av 3D-utskrifter, samtidigt som vi förbereder oss för framtidens utmaningar.

Niklas Tinglöf är civilingenjör i teknisk fysik och utbildad i Linköping.
Wematter_Niklas_150Niklas har över 10 års erfarenhet som utvecklare inom inbyggt elektronik och mjukvara. Under de senaste åren har Niklas arbetat som konsult med inbyggd produktutveckling med inriktning mot försvar, industrin och konsumentprodukter. Med den kompetens och erfarenhet som Niklas besitter blir han en viktig pusselbit i vår fortsatta produktutveckling av 3D-skrivare.

Wematter_Dev_150Dev Kitchen är elektroniktekniker och har lång arbetslivserfarenhet samt kommer senast från en IT-teknikertjänst. Dev kommer att stödja vår utvecklingsavdelning för 3D-skrivare där han i första hand kommer att arbeta med montering och olika slags anpassningar. Dev kommer även vara en extra resurs för vår produktionsavdelning och kommer där att hjälpa till med leveranser av vår beställningstjänst på 3D-utskrifter.