Wematter Deep Space mjukvarupaket för 3D-printing

Ladda upp dina .step eller .stl filer direkt i vår webbapplikation och förbered dina 3D-skrivarjobb från vilken dator som helst.
Planera ditt jobb med 3D-utskrifter och tryck på knappen så förbereder våra egenutvecklade algoritmer ditt jobb, packar det, placerar i kön och under tiden värmer vår Gravity 3D-skrivare upp för att kunna starta på ditt kommando.
Vi har satt produktivitet och användarvänlighet i fokus för att fler ska kunna upptäcka fördelarna med Additiv tillverkning.
Anmäl ditt intresse för att vi ska kontakta dig och berätta mer.

3D utskrift

Exempel på hur ett 3D-utskriftsjobb förbereds. Läs gärna mer om vår 3D-skrivare Gravity och teknik här.

Fjärrövervakning av dina 3D-utskriftsjobb

Genom en intergrerad kamera och en ständig avläsning av sensorer i Gravity 3D-skrivaren kan du följa 3D-utskrifterna vart som helst, i telefonen, tablet eller datorn.

Du ser antal utskrivna lager, en live-video ström, förväntad sluttid och hur många procent som är klart.


3D utskrift Följ vår unika process med laser lager för lager 24 timmar om dygnet.

Wematter Deep Space med Stacker

En av fördelarna med en pulverbädds 3D-skrivare eller SLS är att man kan positionera objekten hur som helst i rymden. En process som kan ta lång tid att utföra är att bestämma alla positioner för objekten, dessutom i tre dimensioner.

Det är därför vi på Wematter har utvecklat Stacker, en mjukvara som automatiskt placerar ut objekten i byggvolymen och vilket gör att du sparar tid och ökar produktiviteten.

3D utskrift

Ett optimerat jobb med Stacker för vår Gravity och teknik här.

Bli kontaktad!

Fyll i dina kontaktuppgifter för att bli kontaktad av oss där vi kan gå igenom Wematter Gravity och Deep Space i detalj.

  • Vi söker framförallt mekanikkonsultbolag med in-house utveckling och produktägande företag med plastdetaljer i sina produkter.